Milstein Hall by OMA

Kuva © Iwan Baan

Milstein Hall on Cornellin yliopiston maineikkaan arkkitehtuurin, taiteen ja suunnittelun korkeakoulun (aap) ensimmäinen uudisrakennus yli 100 vuoteen Ithacassa, New Yorkissa. Sen sijaan, että luotaisiin uusi vapaasti seisova rakennus, Milstein Hall on lisä AAP-rakennuksiin, jotka luovat yhtenäisen kokonaisuuden, jossa on jatkuvasti sisä-ja ulkotiloja.

Kuva © Iwan Baan

Milstein Hall tarjoaa 47 000 lisäneliömetriä, jotka tuovat kaivattua tilaa studioille, galleriatilalle, kritiikille ja ensimmäiselle pelkästään AAP: lle omistetulle auditoriolle. Nykyinen AAP oli sijoitettu neljään erilliseen rakennukseen kampuksen pohjoisreunalla, muodostaen Arts Quadin “back-side” – irronneen tunnelmastaan, mutta irronneen Falls Creekin rotkosta pohjoiseen. Huolimatta arkkitehtonisten tyylien lisääntymisestä, näillä neljällä rakennuksella on yhteinen typologia-lineaarinen käytävärakennus-joka erottaa AAP: n toiminnan turvakoodien ja umpikujien labyrintin takana.

Kuva © Iwan Baan

Milstein Hall tarjosi mahdollisuuden samanaikaisesti miettiä uudelleen laiminlyötyä north side of the Arts quadia ja tarjota tila, jossa AAP: n poikkitieteellinen potentiaali voitaisiin vihdoin hyödyntää. Milstein Hall yhdistää Sibley-ja Rand-salien toiset tasot suurella vaakatasolla. Tyypillisesti laatikko—modernin arkkitehtuurin typologia par excellence-seisoo erillään. Tässä se toimii liittimenä, joka yhdistää Randin ja Sibleyn ja ulottuu University Avenuen yli luodakseen urbaanin suhteen valimoon.

Kuva © Philippe Ruault

ikonisesta yksinäisyydestään vapautuneena se luo yhden rakennussysteemin, joka on niin koordinoitu, että se muodostaa yhden kokonaisuuden. Sisällä laatikko, rakennus tarjoaa typologia kokonaan poissa kampuksen: laaja horisontaalinen lakeus, joka tarjoaa 25,000 sf. studio tilaa ja joustavuutta ajan myötä. Suljettu lattiasta kattoon lasi ja vihreä katto 41 Kattoikkunat, tämä “ylempi levy” cantilevers lähes 50 jalkaa yli University Avenue luoda suhde valimo, kolmas olemassa AAP laitos.

Kuva © Philippe Ruault

ulokkeen tukena on viisi avointa hybridiristikkoa, jotka on suunniteltu tasapainottamaan rakenteellista tehokkuutta ja ylläpitämään avointa kiertoa suuressa avosuunnitelmassa. Nostettuna rakennus jättää AAP: n kampuksen figuuripohjan ehjäksi. Sen sijaan miehittää pohjoispuolella kampuksen, edelleen haittaa suhdetta rotkoon, rakennus helpottaa avoin suunnitelma. Nostettuna rakennus jättää AAP: n kampuksen figuuripohjan ehjäksi.

Kuva © Iwan Baan

sen sijaan, että rakennus miehittäisi kampuksen pohjoispuolen ja vaikeuttaisi entisestään suhdetta rotkoon, se helpottaa AAP: n avointa julkista keskusta. Nostetun laatikon alla, puoliksi upotetussa “alalevyssä” on Rykelmä julkisia ohjelmia—253 – paikkainen auditorio, galleriatila ja 5 000 sf. kehäkritiikkitilat-jotka palvelevat koko AAP: tä.

Kuva © Iwan Baan

alemman laatan katto nousee kupoliksi, joka tukee samanaikaisesti haravoitua auditorion istuinta, muuttuu portaiksi, jotka johtavat ylhäällä olevalle studiolevylle, ja on keinotekoinen maa joukolle muokattuja ulkopuolisia istuinkoteloita. Alemman tason materiaalisuus, joka on rakennettu valetusta sementistä, tuo kontrastia ylemmän laatan lasi-ja teräsluonteeseen. Kuitenkin molemmat tilat luovat puitteet raw tilat toimivat pedagoginen foorumi AAP luoda uutta vuorovaikutusta ohjaa opiskelijoiden ja tiedekunnan tavoitteet ja explorations.

Kuva © Philippe Ruault

•Milstein Hall on uusi kaksikerroksinen, 47 000 neliömetriä. jalka (4 400 neliömetriä. meters) rakennus Cornellin yliopiston College of Architecture, Art, and Planning Ithacassa, New Yorkissa.
•Milsteinin salissa on 25 000 neliömetriä. jalat (2 300 neliömetriä. m) joustava studio tilaa, joka on koti noin 16 arkkitehtoninen (200 opiskelijaa) studiot joka lukukausi.
•Milstein hallissa on 253-paikkainen auditorio, jossa on myös Cornellin yliopiston johtokunnan jäsenten käyttöön tarkoitetut erikoisistuimet, ja joka tulee olemaan Collegen keskeinen tapahtumapaikka.

Kuva © Philippe Ruault

•Milstein Hall suunniteltiin ja on rakennettu tavoitteena saavuttaa LEED-sertifiointi. LEED-rakennushakemus on loppusuoralla, ja rakennusseuranta pitkälle Hopeasertifiointiin.
•Milstein Hallin viherkatto on istutettu sedumiin, ja siinä on 41 kattoikkunaa, jotka tuovat luonnollisen valaistuksen studioihin.
•Milstein Hall käyttää Cornellin yliopiston järvilähteen jäähdytysjärjestelmää jäähdytettyjen palkkien kautta ilmastointiin. Lattialämmitys letkut tarjoaa lämmitys rakennuksen.

Kuva © Philippe Ruault

•Milstein Hallia kehystetään lähes 1 200 tonnilla terästä ja sen kahta uloketta tuetaan. Yksi cantilevers ulottuu 48 jalkaa (14,6 metriä) 150 jalkaa (45,7 metriä) yli University Avenue.
•Milstein Hallin kupolissa on lähes 5 200 neliömetriä. jalat (480 sq. metriä) pinta-alaa ja painaa noin 900,00 paunaa (408,000 kilogrammaa). Se valettiin yhdessä, lähes 12 tuntia kestäneessä betonivalussa. Lähde OMA.

Kuva © Iwan Baan
  • Location: Ithaca, New York, USA
  • Architects: OMA
  • Partners-in-Charge: Rem Koolhaas, Shohei Shigematsu
  • Associate-in-Charge: Ziad Shehab
  • Team: Jason Long, Michael Smith, Troy Schaum, Charles Berman, Amparo Casani, Noah Shepherd
  • Ennätysarkkitehti: KHA Architects, LLC
  • Team: Laurence Burns AIA, Jim Bash AIA, Brandon Beal, Michael Ta, Stephen Heptig AIA, Sharon Giles AIA
  • Structural Engineer: Robert silmin Associates, P. C.
  • MEP/FP: Plus Group Consulting Engineers PLLC
  • Civil Engineer – Site Utilities: GIE Niagara Engineering Inc. P. C.
  • rakennusinsinööri-työmaa-ja arvosana: T. G. Miller P. C.
  • Akustiikkakonsultti: DHV V. B.
  • julkisivusuunnittelu – ja Suunnittelukonsultti: Front, Inc.
  • Valaistuskonsultti: Tillotson Design Associates, Inc.
  • Landscape Architecture PLLC
  • Curtain Design: Inside Outside, Petra Blaisse
  • Roofing Consultant: BPD Roof Consulting, Inc.
  • Elevator Consultant: Persohn/Hahn Associates, Inc.
  • IT/Data/Security Consultant: Archi-Technology
  • Sustainability Consultant: BVM Engineering Models: OMA, Made by Mistake, Situ Studio
  • Audio / Visual Consultant: Acentech
  • Graphic Design: 2×4, Inc.
  • asiakas: Cornell University, College of Architecture, Art and Planning (AAP)
  • Year: 2016
  • Photographs: Philippe Ruault, Cornell University, Iwan Baan, Courtesy of OMA
Kuva © Philippe Ruault
Kuva © Iwan Baan
Kuva © Iwan Baan
Kuva © Iwan Baan
Kuva © Iwan Baan
Kuva © Iwan Baan
Kuva © Iwan Baan
Kuva © Iwan Baan
Kuva © Philippe Ruault
Kuva © Iwan Baan
Kuva © Iwan Baan
Asemakaava
Jakso
Kestävä Kehitys Diagram
Model
Model
Model

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.